AKCE: DÁRKOVÉ MIXY ODKAZ ZDE NOVÝ ESHOP sk_small.png  Prodej na Slovensko

Jahodový koláč s drobenkou

Obrázek

Hledáte inspiraci, co upéct o víkendu? Vyzkoušejte naši zdravější variantu jahodového koláče s drobenkou.



Jak na tento luxusní jahodový koláč?

1) Předehřejeme si troubu na 180 stupňů .
2) V míse smícháme bílý jogurt, špaldovou mouku, mleté mandle, vejce, cukr, olej, prášek do pečiva i sůl a vytvoříme hladké těsto.
3) Koláčovou formu vymažeme tukem, vysypeme moukou či kokosem a nalijeme do ní všechno těsto.
4) Jahody nakrájíme na plátky a plátky skládáme po celé ploše těsta.
5) Potom si vytvoříme drobenku a koláč drobenkou posypeme.
6) Pečeme dokud není koláč dozlatova. Hotový koláč můžete posypat moučkovým cukrem.


Ingredience

  • 300 g jahod
  • 150 g bílého jogurtu
  • 150 g špaldové mouky
  • 50 g mletých mandlí
  • 20 g kokosového cukru
  • 1 ks vejce
  • 30 g oleje
  • ½ prášku do pečiva
  • špetka soli
  • Drobenka
  • 30 g mandlová mouka
  • máslo
  • kokosový cukr

Informace

  • Počet porcí 1
  • Doba přípravy 10 min
  • Doba vaření 60 min