Pohanková kaše

Obrázek

Obrázek

Pohanková kaše

Postup

1 1 banán rozmačkáme a smícháme jej s pohankou a mlékem.
2 Vytvoříme hustou kaši a necháme odstát.
3 Mezitím si na kolečka nakrájíme druhý banán s dalším čerstvým ovocem (dle chuti) a na másle ovoce osmažíme dozlatova.
4 Do studené kaše přidáme špetku vanilky a citronové kůry.
5 Na mírném ohni kaši povaříme dokud nezačne probublávat a nezhoustne.
6 Podáváme s osmaženým ovocem, lžičkou arašídové pomazánky. Pro ještě lepší chuť kaši posypeme skořicí a špetkou citronové kůry.

Ingredience

  • 55 g pohankové kaše
  • 2 ks banány
  • dle chuti vanilka
  • dle chuti citronová kůra
  • dle chuti mandlové mléko
  • dle chuti máslo
  • dle chuti skořice
  • dle chuti ovoce
  • dle chuti arašídová pomazánka

Informace

  • Počet porcí 2
  • Doba přípravy 30 min
  • Doba vaření 0 min

TIP

TIP: Pro krémovější konzistenci kaše můžete před vařením přidat do kaše vajíčko.